top of page
Danse d'Eau

Danse D'eau laat subtiel een waterdruppel vallen tussen beide oren, baant zich een weg door het hoofd en laat je dromen. Je reist doorheen een onvoorspelbaar universum van klanken in Nebulae tot de pure schoonheid van de Argentijnse tafelgebergtes in Tepuyes. Hoop, rust en levendigheid pik je onderweg op. Ook troost en aanvaarding zal je vinden tussen de golvende muziek in Alfonsina y el mar. Deze druppel zingt haar lofzang op het leven en laat je onbezonnen dansen over zomervelden, in sensuele tango's of doorheen de bedwelmende geur van een lotusbloem. 

De muziek in Danse D'eau is eigenzinnig, dynamisch en stijlvol net als de buigzame kracht van vloeibaar leven.  
 

Here and Now

In 2012, vijf jaar na het ontstaan van Four Times a Lady werd het tijd om een CD op te nemen: een compilatie van tien prachtige werken voor gitaarkwartet.

Vier vrouwen met een gezonde portie levensenergie presenteren een origineel en karaktervol programma. We nemen jullie mee op een muzikale reis langs alle grote continenten en langs de meest uiteenlopende sferen: weemoed, ironie, humor, verlangen, kracht, verleiding, mysterie ... Dit alles op 24 snaren, gitaarmuziek met pit!

bottom of page