top of page
an.jpg

An

An Vlaemynck (°1982) werd geboren te Oostende en volgde er les aan het conservatorium bij Adiel Dierkens en Tonny Osaer. Ze behaalde haar Masterdiploma aan het Lemmensinstituut bij Raphaëlla Smits. Daarna specialiseerde ze zich bij Carlo Marchione aan de hogeschool Zuyd te Maastricht en behaalde er het diploma van Uitvoerend musicus.  Momenteel geeft ze les aan het Conservatorium aan zee te Oostende.

leen.jpg

Leen

Leen Langenbick (°1978) werd geboren te Brugge. Ze volgde er les aan het Stedelijk Conservatorium bij Johan Vandecaveye. Ze studeerde aan de Koninklijke Conservatoria van Antwerpen en Gent bij Yves Storms en Roland Broux. Na het behalen van haar Master, specialiseerde zij zich in Bergen bij Odair Assad. Ze behaalde haar Master in de kamermuziek aan Luca School of Arts met Four Times a Lady.

 

Ze is directeur ad interim aan de Kunstacademie van Torhout. 

lore.jpg

Lore

Lore Raus (°1983) werd geboren te Leuven en begon haar muziekstudies op negenjarige leeftijd. Na het behalen van haar getuigschrift aan het Conservatorium van Leuven startte ze haar studies aan het Lemmensinstituut in Leuven, waar Rafaëlla Smits haar gitaarleraar was. In 2006 behaalde ze er haar masterdiploma gitaar.

Ze vervolledigde haar opleiding in 2008 bij Carlo Marchione aan het Conservatorium van Maastricht en bij Zoran Dukic in Den Haag in 2010. 

Lore nam deel aan gitaarfestivals en -wedstrijden in heel Europa. 

Als enthousiaste muziekpedagoge aan de academie van Tienen begeleidt Lore sinds vele jaren op een geëngageerde en originele wijze kinderen bij hun eerste vingerzettingen op de snaren.

Haar liefde voor de gitaar gaat verder dan het muzikale. Geboeid door de materie van het instrument besloot ze vier jaar geleden om zelf gitaren te leren bouwen. Ze volgde een intensieve opleiding aan het ‘Centrum voor muziekinstrumenenbouw’ in Puurs bij de bekende Belgische gitaarbouwer Walter Verreydt.

willemijn.jpg

Willemijn

Willemijn Vermeir (°1987) is oorspronkelijk afkomstig van Oostduinkerke en woont reeds geruime tijd in Gent. Ze volgde les aan de Academie van Veurne en kreeg haar eerste gitaarlessen van Frank Desramaults. Daarna studeerde ze aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium van Gent bij Yves Storms en Johan Fostier en behaalde er haar Masterdiploma voor gitaar.

Ze geeft gitaar aan het Conservatorium aan Zee te Oostende. Willemijn specialiseerde zich in Suzuki gitaar bij MaryLou Roberts en behaalde haar diploma Suzuki Guitar level 1.

Ze geeft Suzuki Gitaar aan Studio Pling-Plong in Gent.

bottom of page